Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



26
Οκτ
Ο αξονας των Δεσμων της Σεληνης σε Καρκινο/Αιγοκερω
Από signingstar

Η μετατόπιση του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου (Βόρειος Δεσμός στον Καρκίνο και Νότιος Δεσμός στον Αιγόκερω) λαμβάνει χώρα στις 6 Νοεμβρίου 2018 και αποχωρεί από το συγκεκριμένο δίπολο στις 5 Μαΐου του 2020.

Η παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω επηρεάζει τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από συνειδητοποιήσεις που έχουν να κάνουν με τους τομείς της οικογένειας και της καριέρας. Η γενικότερη αίσθηση είναι πως θα υπάρξουν έντονες αναζητήσεις σχετικά με την έννοια του παρελθόντος, των ριζών του καθενός, της ασφάλειας που μπορεί να παρέχει η έννοια της οικογένειας. Η συναισθηματική νοημοσύνη μπορεί να γίνει ένα τεράστιο όπλο στα χέρια ανθρώπων που την κατέχουν και θέλουν να χτίσουν καριέρες που μπορούν να εμπεριέχουν τα βαθύτερα όνειρα τους.

Η συγκεκριμένη εποχή φαίνεται να οδηγεί σε κατάρρευση κάποια οικοδομήματα που έχουν χτιστεί πάνω σε άγονο έδαφος, που κυνηγούν το υλικό όφελος, που ψηλώνουν πατώντας επί πτωμάτων. Είναι ώρα να ενωθούν άνθρωποι των οποίων οι ψυχές μιλούν την ίδια γλώσσα χωρίς να αρθρώνουν λέξεις, αφού η πυξίδα για την ευτυχία δείχνει την κατεύθυνση της καρδιάς και όχι απαραίτητα του μυαλού.

 

Κριός

Η παρουσία του Βόρειου Δεσμού στον Καρκίνο σηματοδοτεί μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με θάρρος και εκκαθαριστική διάθεση θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματα προσώπων του σπιτιού σου, ίσως να πρέπει να περάσεις χρόνο με ένα γονιό και να έρθουν στην επιφάνεια στιγμές από την παιδική σου ηλικία. Ίσως πάλι να πρέπει να ρίξεις ιδιαίτερο βάρος στη δημιουργία οικογένειας ή στη βελτίωση του κλίματος της οικογένειας σου μέσα από μία μετακόμιση η οποία θα μπορούσε να οφείλεται και στην αύξηση των μελών αυτής. Η παρουσία του Νότιου Δεσμού στον Αιγόκερω σημαίνει πως κάθε φορά που πιέζεσαι μέσα στο σπίτι σου, μπορείς να βρίσκεις τον καθαρό αέρα στον επαγγελματικό τομέα. Να θυμάσαι όμως πως τα αδιέξοδα στον εργασιακό τομέα δεν αντιμετωπίζονται απαραίτητα με περισσότερη δουλειά ή με μία επαγγελματική μετακίνηση. Μπορεί να βρεις απαντήσεις και όπλα μέσα από τη σχέση σου, από το σπίτι σου, από την οικογένεια σου, κάτι που δε σου φαντάζει και πολύ εφικτό με μία πρώτη ανάγνωση.

Με μία πρόταση, θα σου έλεγα πως είναι καιρός να βάλεις ρίζες στη ζωή σου ή να σκαλίσεις το έδαφος πάνω στο οποίο έχεις χτίσει την οικογένεια σου, καθώς η ψυχή σου φωνάζει πως αναζητά τροφή που δεν τη βρίσκει μέσα από το δέλεαρ μίας επαγγελματικής κατάκτησης.

 

Ταύρος

Η παρουσία του Βόρειου Δεσμού στον Καρκίνο μοιάζει να σου ζητά να διαμορφώσεις ένα ασφαλές περιβάλλον διαβίωσης στον τόπο που επιλέγεις να ζήσεις. Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις άτομα της γειτονιάς σου, να αποκτήσεις κοινό κώδικα επικοινωνίας μαζί τους, να εκπαιδευτείς σε ένα νέο λεξιλόγιο που είναι χρήσιμο ώστε να αντιλαμβάνεσαι τους γύρω σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να επιστρέψεις σε ένα σύστημα απόκτησης γνώσης που θυμίζει τα παιδικά σου χρόνια, με αποτέλεσμα να ανακτήσεις μνήμες από το παρελθόν και να εμπλουτίσεις τις εικόνες του μυαλού σου με περισσότερο αισιόδοξες εκδοχές. Η παρουσία του Νότιου Δεσμού στον Αιγόκερω θα σου φωνάζει να ανοίξεις πανιά για μακριά, να ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική καριέρα κάπου μακριά, να επενδύσεις στην εκπαίδευση που φέρνει οικονομικά ανταλλάγματα. Η αλήθεια όμως είναι πως η ανάγκη της ψυχής σου είναι να ριζώσεις κάπου και όχι να φύγεις για κάπου μακριά, γι αυτό κάθε φορά που θα σκέφτεσαι πως μπορείς να πάρεις αποστάσεις από  το παρόν, καλείσαι να θυμάσαι πως υπήρξε κάποτε ένα παρελθόν που αγάπησες και δεν μπορείς να το αφήνεις να σβήνει πίσω σου σαν άχαρη μνήμη.

Με μία πρόταση, προσπάθησε να διαμορφώσεις το περιβάλλον που αναζητάς στον τόπο που βρίσκεσαι, γιατί η ευκαιρία να βρεις έτοιμο αυτό το περιβάλλον κάπου μακριά είναι υπαρκτή, αλλά δε θα καταφέρει ποτέ να καλύψει την ανάγκη σου για την οικογένεια που αναζητάς να αναβιώσεις.

 

Δίδυμοι

Η παρουσία του Βόρειου Δεσμού στον Καρκίνο σηματοδοτεί μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να στηριχτείς στα δικά σου πόδια για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Μπορεί λοιπόν να χρειαστεί να εργαστείς επί προσωπικού, να δοκιμάσεις να βάλεις σε εφαρμογή μία ιδέα που κατέχεις και μπορεί να φέρει όφελος στην τσέπη σου, χωρίς να στηρίζεσαι σε συνεργασίες. Ίσως όμως να υπάρχει μία συνεργασία την οποία δεν μπορείς να αγνοήσεις και έχει να κάνει με την κληρονομιά που σου αφήνουν δικά σου πρόσωπα και την οποία καλείσαι να αναδείξεις και επεκτείνεις. Το ταλέντο που κρύβεις μέσα σου και αρνείσαι να φέρεις στην επιφάνεια είναι παρόν και είναι μάλλον η κατάλληλη ώρα να το αναδείξεις. Η παρουσία του Νότιου Δεσμού στον Αιγόκερω σημαίνει πως η στήριξη της άλλης πλευράς στην επαγγελματική σου  προσπάθεια θα πρέπει να είναι διακριτική και υποστηρικτική. Μπορεί να δεις ανθρώπους να απομακρύνονται από γύρω σου για να δημιουργήσουν χώρο ώστε να δημιουργήσεις το ασφαλές περιβάλλον διαβίωσης με τα ίδια σου τα χέρια. Μπορεί πάλι να ανακαλύψεις πως κάποια άτομα που βρίσκονται στη ζωή σου, δημιουργούν όρια που σε εμποδίζουν και ενοχλούν. Τόλμησε να είσαι ο εαυτός σου, όσο και να το φοβάσαι, και θα δεις πως κάθε τέλος σηματοδοτεί περισσότερες από μία ενάρξεις.

Με μία πρόταση θα σου έλεγα να κάνεις στενή παρέα με τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να τον αγκαλιάσεις, αφού έχεις ανάγκη από φροντίδα και ανάδειξη των ικανοτήτων σου, χωρίς αυτό να περνά απαραίτητα μέσα από τον επαγγελματικό τομέα.

 

Καρκίνος

Η παρουσία και παραμονή του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο σου αποτελεί μία χρονική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας έχεις την ευκαιρία να κάνεις βήματα προόδου στη ζωή σου. Καταρχάς, καλείσαι να διαμορφώσεις το συναισθηματικό περιβάλλον που σου προσφέρει ασφάλεια, κάτι που βέβαια σημαίνει πως θα πρέπει να κάνεις τις επιλογές που πραγματικά θα ήθελες να βρίσκονται δίπλα σου. Έχεις λοιπόν την ευθύνη να μιλήσεις ειλικρινά στο/η σύντροφο ή στο άτομο που υπάρχει έλξη ανάμεσα σας ώστε να κινητοποιήσεις εξελίξεις. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να κάνεις το επόμενο βήμα της ζωής σου μέσα από τη δημιουργία οικογένειας ή το χτίσιμο μίας επαγγελματικής καριέρας που βασίζεται στα δικά σου βήματα και όχι στη συμμετοχή σου σε ένα εργασιακό περιβάλλον που έπαψε να σε ιντριγκάρει. Άλλωστε και η παρουσία του Νότιου Δεσμού στον Αιγόκερω δηλώνει πως είναι καιρός να πάψεις να κρύβεις τον εαυτό σου πίσω από πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν το τιμόνι των εξελίξεων, αφού μέσα από αυτή τη μεθοδολογία δεν καταφέρνεις να εκφράσεις τον εαυτό σου. Ίσως να κλείνει ένας επαγγελματικός κύκλος ώστε να ρίξεις φως στην προσωπική σου ζωή, κάτι που είναι πιθανό να δημιουργεί  μεγαλύτερο βαθμό ασφάλειας στη ζωή σου.

Με μία πρόταση θα σου έλεγα πως είναι καιρός να πάψεις να κρύβεις τις πραγματικές σου ανάγκες πίσω από φιλόδοξα σχέδια που στην πραγματικότητα εκφράζουν καρμικά υπόλοιπα ζωής προσώπων που θεωρείς πως έχεις υποχρέωση να τους τα ξεπληρώσεις.

 

Λέων

Η παρουσία και παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Καρκίνο μοιάζει να σου ζητά να γίνεις περισσότερο ομαδικός/η, να λειτουργήσεις με γνώμονα το κοινό καλό και όχι απαραίτητα τις δικές σου υλικές και ψυχικές απολαβές. Καλείσαι να μοιραστείς με κόσμο τα στοιχεία που έχεις αποκομίσει τον τελευταίο καιρό και είναι σε θέση να προσφέρουν ευχαρίστηση και ασφάλεια σε πρόσωπα που κινούνται γύρω σου, σε ομάδες που έχουν ανάγκη, αλλά και σε εσένα  αφού αισθάνεσαι χρήσιμος/η για την κοινωνία. Ίσως πάλι να είναι καιρός να θέσεις σε προτεραιότητα το θέμα της οικογένειας και να αφήσεις στην άκρη την έντονη επαγγελματική προσπάθεια. Άλλωστε η παρουσία του Νότιου Δεσμού στον Αιγόκερω δηλώνει πως υπάρχουν κομμάτια μίας καθημερινότητας τα οποία θα πρέπει να ολοκληρώσεις και να εργαστείς με προσήλωση και στόχο. Να θυμάσαι όμως πως δε χρειάζεται να φέρνεις τον εαυτό σου στα όρια του, να παλεύεις να ρυθμίσεις τα πάντα γύρω σου, αφού δεν έχεις την υποχρέωση να βάλεις σε σειρά τους πάντες και τα πάντα.

Με μία πρόταση, θα σου έλεγα να πιστέψεις περισσότερο στα όνειρα της καρδιάς και της ψυχής σου και να αφήσεις σε μία άκρη τις πιο υλικές και χειροπιαστές επιδιώξεις, αφού θα αντιληφθείς πως πολλές φορές η ολοκλήρωση έρχεται από μονοπάτια που δε θεωρούσες πως οδηγούν σε ξέφωτα.

 

Παρθένος

Η παρουσία και παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Καρκίνο μοιάζει να ενεργοποιεί τον τομέα της ομαδικής δραστηριότητας και να σε φέρνει απέναντι από προκλήσεις που έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή σου σε δράσεις με φίλους και άτομα που μοιράζεστε τον ίδιο τρόπο σκέψης. Έχεις την ευκαιρία να βρεθείς ανάμεσα σε άτομα που θα μπορούσαν να σου ανοίξουν νέο δρόμο οπτικής για τη ζωή, που σε βοηθούν να αισθανθείς πως έχεις συμμετοχή σε δρώμενα που θα μπορούσαν να προσθέσουν στη ζωή σου δραστηριότητες που δεν υπολογίζονται ως επαγγελματικές ή καταναγκαστικές. Επίσης, είναι πιθανό να ξυπνήσει η ανάγκη σου να μεγαλώσεις το ζωτικό σου χώρο και αυτό θα μπορούσε να προκύψει ακόμα και μέσα από τη δημιουργία μίας σχέσης που εμπεριέχει την έννοια της απόκτησης παιδιού. Παράλληλα η παρουσία του Νότιου Δεσμού στον Αιγόκερω σου φωνάζει πως διαθέτεις τα όπλα να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη, να προχωρήσεις σε επιλογές ανθρώπων και εργασιών που  καλύπτουν τις ανάγκες σου. Θα πρέπει όμως να έχεις στο μυαλό σου πως υπάρχουν και ασυνείδητες ανάγκες που ξυπνούν και σου φωνάζουν πως είναι καιρός να τις ακούσεις.

Με μία πρόταση, θα σου έλεγα να κοιτάξεις τη ζωή σου μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις και όχι τη ζωή σου  μέσα από επιτεύγματα που μετριούνται με κτήσεις και υλικά αγαθά.

 

Ζυγός

Η παρουσία του Βόρειου Δεσμού στον Καρκίνο σηματοδοτεί μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να ανακαλύψεις την ασφάλεια και εσωτερική ολοκλήρωση μέσα από την καριέρα. Είναι πιθανό να πρέπει να προχωρήσεις σε μία επαγγελματική μετακίνηση, που θα μπορούσε να μοιάζει και με μεγάλη στροφή καριέρας, αφού ανακαλύπτεις ένα νέο  αντικείμενο απασχόλησης που σε γεμίζει. Ίσως πάλι να χρειαστεί να κάνεις σημαντικές προσπάθειες ώστε να ενταχθείς σε έναν καινούργιο επαγγελματικό ρόλο, ο οποίος περνά μέσα από τη συνειδητή σου προσπάθεια να αισθανθείς το περιβάλλον εργασίας, ως το περιβάλλον της  διαβίωσης σου, σαν το σπίτι σου. Η παρουσία του Νότιου Δεσμού στον Αιγόκερω σημαίνει πως είναι καιρός να ασχοληθείς με την κατάσταση στο σπίτι σου και να αντιμετωπίσεις με θάρρος αποφάσεις που επηρεάζουν τη σχέση σου. Αν ζορίζεσαι μέσα σε αυτό, τότε σημαίνει πως δεν αισθάνεσαι εσωτερική πληρότητα και ασφάλεια. Αυτό  μπορεί  να έχει να κάνει με το ρόλο που έχεις αναλάβει μέσα στη σχέση ή την  οικογένεια σου, που δε σου χαρίζει τη λάμψη που θα ήθελες να εκπέμπεις προς τα έξω. Ίσως λοιπόν να έρθεις αντιμέτωπος/η με κατάλοιπα από τα γονεϊκά σου πρότυπα, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με θάρρος και χωρίς να κρύβεσαι πίσω από τις ευθύνες άλλων, ακόμα και αν αυτές υπάρχουν, αφού είναι οι σκιές των δικών σου λαθών.

Με μία πρόταση θα σου  έλεγα πως είναι καιρός να βγεις από τη σκιά που επιτρέπεις σε άλλους να ρίχνουν πάνω σου και να σε καλύπτει και να τολμήσεις να μιλήσεις για τις ανάγκες της καρδιάς και της ψυχής σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει σύγκρουση με δομές που πάλεψες ώστε να χτίσεις στη ζωή σου.

 

Σκορπιός

Η παρουσία του Βόρειου Δεσμού στον Καρκίνο μπορεί να αποτελέσει μία ισχυρή  ένδειξη πως θα καταφέρεις να αισθανθείς εσωτερική πληρότητα ακόμα και αν αποφασίζεις να χτίσεις το νέο σου σπιτικό κάπου μακριά από τον τόπο που γεννήθηκες. Ίσως να αποφασίζεις να δημιουργήσεις οικογένεια μακριά από τη χώρα σου, να μετακομίζεις σε έναν τόπο που πιστεύεις πως μπορεί να σε γεμίσει με εσωτερική πληρότητα. Ίσως πάλι να επενδύεις σε ένα εκπαιδευτικό μοντέλο που θα ανακαλύψεις στο εξωτερικό, σε έναν τόπο όμως που θα πρέπει να καλύπτει και την ανάγκη σου να είσαι σε θέση να ριζώσεις αν χρειαστεί να γίνει κάτι τέτοιο. Η παρουσία του Νότιου Δεσμού στον Αιγόκερω αποτελεί  μία καλή ευκαιρία να πάρεις θάρρος και δύναμη από άτομα του συγγενικού κύκλου στην προσπάθεια να κάνεις μία νέα αρχή στη ζωή σου κάπου μακριά. Αν λοιπόν κάποιες στιγμές δειλιάζεις για αυτό το ταξίδι, να θυμάσαι πως έχεις πάψει προ πολλού να μιλάς την ίδια γλώσσα με τα άτομα που συνήθισες να έχεις γύρω σου, ώστε να παίρνεις θάρρος για τη μεγάλη μετακόμιση.

Με μία πρόταση, είναι καιρός να ανοίξεις τα φτερά σου και να τολμήσεις να μιλήσεις για τις βαθύτερες ανάγκες σου, ακόμα και αν αυτές σηματοδοτούν την απομάκρυνση σου από γνώριμα πρόσωπα που συνήθισαν να βρίσκεσαι κοντά τους.

 

Τοξότης

Η παρουσία του Βόρειου Δεσμού στον Καρκίνο σηματοδοτεί μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να μοιραστείς ουσιαστικά συναισθήματα με τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει να βρίσκονται στη ζωή σου. Θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά για τη σχέση σου, να δείξεις πως αναγνωρίζεις το άλλο άτομο που βρίσκεται στη ζωή σου. Θα γνωρίσεις πάλι κάποια άτομα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν το ιδανικό σου έτερο ήμισυ, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να εκφράσεις το συναισθηματικό σου κόσμο που επιμένεις να κρύβεις μαεστρικά. Η παρουσία του Νότιου Δεσμού στον Αιγόκερω σημαίνει πως είναι καιρός να βγεις από τα καλούπια της ζωής που έχεις χτίσει γύρω από τον εαυτό σου και να σταματήσεις να λειτουργείς με γνώμονα μόνο τη λογική. Φρόντισε να κάνεις ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στον οικονομικό τομέα και να διώξεις από τη ζωή σου κάποιες ασχολίες που το μόνο που καταφέρνουν είναι να μειώνουν το προσωπικό σου όφελος και όχι να προσφέρουν τα έσοδα που αναμένεις.

Με μία πρόταση, είναι καιρός να επενδύσεις στο συναίσθημα και όχι μόνο στην ύλη, κάτι που σαν σκέψη σε δυσκολεύει, οπότε καλό θα ήταν να γίνει πράξη που δε στηρίζεται μόνο στην προσωπική προσπάθεια.

 

Αιγόκερως

Η παρουσία και παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Καρκίνο δηλώνει πως είναι καιρός να μαλακώσεις την εικόνα σου και να δείξεις πως είσαι ένα βαθιά συναισθηματικό άτομο. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη, αφού θα πρέπει να πετάξεις από πάνω σου τη μάσκα που φοράς και σε κάνει να μοιάζεις άτρωτος/η και ανίκητος/η. Θα πρέπει λοιπόν να δώσεις τα κλειδιά του οχήματος σου σε ένα άλλο άτομο, το οποίο καλείσαι να εμπιστευτείς ως οδηγό, το οποίο καλείσαι  να αποδείξεις πως θεωρείς ένα ισότιμο μέλος της ζωής σου, για το οποίο έχεις αισθήματα και δε χρειάζεται να κρύβεσαι πλέον από αυτά. Άλλωστε η παραμονή του Νότιου Δεσμού στο ζώδιο σου δηλώνει πως συνεχίζεις να κουβαλάς τα όπλα ώστε να πάρεις τα ηνία και πάλι στα χέρια σου, όποτε θεωρήσεις πως έχεις βγει από το πλάνο της διαδρομής σου. Σε τέτοιες όμως περιστάσεις, θα πρέπει να σκέφτεσαι πως το να οδηγείς δεν είναι πλέον αυτοσκοπός, αλλά μία μέθοδος ώστε να ευθυγραμμίζεις μία πορεία ζωής που θα πρέπει να βρίσκεται και στα χέρια της άλλης πλευράς.

Με μία πρόταση θα σου έλεγα πως είναι καιρός να εμπιστευτείς με πλήρη συνείδηση και να επιτρέψεις στο άλλο άτομο να σου δείξει την ασφάλεια του να είσαι συνοδηγός σε μία διαδρομή που μπορεί να έχει και εκπλήξεις.

 

Υδροχόος

Η παρουσία του Βόρειου Δεσμού στον Καρκίνο μοιάζει να σε προστάζει να ασχοληθείς με θέματα καθημερινότητας ώστε να διαμορφώσεις ένα περιβάλλον διαβίωσης που έχει μία συγκεκριμένη ροή. Θα χρειαστεί να επιμείνεις ώστε να ζήσεις σε ένα εργασιακό περιβάλλον που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, ακόμα και αν αυτή η πράξη σημαίνει πως θα πρέπει να ασχοληθείς επισταμένα με τις σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Ίσως πάλι να πρέπει να ρίξεις τον εγωισμό σου και να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις με ισότητα μέσα σε ομάδες που προσπαθούν να γίνουν χώροι που εκφράζονται με γόνιμο τρόπο οι αντιθέσεις. Παράλληλα, η παρουσία του Νότιου Δεσμού στον Αιγόκερω θα σου προσφέρει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τις αρχηγικές και ηγετικές σου ικανότητες στον εργασιακό χώρο χωρίς να γίνεσαι έντονος/η και δυναμικός/η απέναντι σε πρόσωπα και ομάδες που αναζητούν ισότητα. Φρόντισε επίσης να διώξεις από τη ζωή σου ασχολίες που καταναλώνουν χρόνο και ενέργεια από εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους, τους οποίους δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρατάς σε απόσταση.

Με μία πρόταση, θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να ενταχθείς σε ένα περιβάλλον με την καρδιά σου και να σταματήσεις να κρατάς αποστάσεις από ανθρώπους που αντιλαμβάνεσαι πως θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα μέλη μίας οικογένειας που δεν είναι απαραίτητο να μοιράζεστε το ίδιο αίμα.

 

Ιχθείς

Η παρουσία και παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Καρκίνο σηματοδοτεί μία περίοδο της ζωής σου κατά τη διάρκεια της οποίας έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία γέννηση που θα της προσφέρει νέο  νόημα. Αν αυτό αφορά την προσωπική σου ζωή, τότε είναι πιθανό να έχεις δίπλα σου ή να ανακαλύπτεις το άτομο που ξυπνά την επιθυμία σου  για να αποκτήσεις οικογένεια, μέσα από μία σχέση που θα ξυπνήσει έντονα συναισθήματα. Ίσως πάλι να ξυπνά η ανάγκη σου να εργαστείς πάνω σε ένα επαγγελματικό αντικείμενο που θα σε βοηθήσει να γεννηθεί κάτι που έχει την προσωπική σου ταυτότητα, και δεν αποτελεί ένα γρανάζι μίας κατάστασης που περιλαμβάνει πολλά άτομα. Η παραμονή του Νότιου Δεσμού στον Αιγόκερω το ίδιο χρονικό διάστημα, αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να κάνεις ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στον τομέα των φίλων και συνεργατών και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να βρει χρόνο ώστε να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Να θυμάσαι βέβαια πως θα πρέπει να διατηρήσεις στο περιβάλλον σου άτομα που έχουν μία ιδιαίτερη βαρύτητα, που είναι σε θέση να σου προσφέρουν συμβουλές τις οποίες έχεις ανάγκη και να μη διώξεις τους πάντες για χάρη μίας γνωριμίας που ανατρέπει τα πάντα στη ζωή σου.

Με μία πρόταση, έχεις την ευκαιρία να βρεις νόημα για το παρακάτω μέσα από γεννήσεις που έρχονται με εντελώς φυσικό τρόπο και όχι απαραίτητα μέσα από την ασφάλεια που μπορεί να σου παρέχει η συμμετοχή σου σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που έχει αρχίσει να αποκτά μορφή κατεστημένου.

3 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
28 Οκτ 2018 | 07:39
https://youtu.be/lWA2pjMjpBs
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
28 Οκτ 2018 | 07:39
...που λες Αστρολόγε μου, το ψαξα λίγο γιατί ενώ δεν χορταίνω στο άκουσμα της Rihanna  (γεννημένη 20.02.1988 με Ήλιο απέναντι από Regulus...τυχαίο; δεν νομίζω) κολλάω στην πρόγνωση σου σε κάτι λέξεις!  Τι σημαίνουν όλα αυτά όταν όλα κατ οικονομίαν γενόμενα; Ποιο είναι το αντίδωρο; Σελήνη...στον Αιγόκερω...σε απανωτά occultation Κρόνου,  Πλούτωνα...σε lunar standstill...πάνω στους Δεσμούς του Πλούτωνα ...πάνω στους Δεσμούς του Κρόνου
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
28 Οκτ 2018 | 07:35
Έριξα μια ματιά στην έξοδο - είσοδο των Δεσμών: *16.11 Η ηρωική έξοδος του Άρη από τον Υδροχόο με occultation από Σελήνη απέναντι από Regulus ( οι πλανήτες πλανώνται, οι αστέρες ( α- ίστημι ) εξελίσσονται). Λίγες όμως  ώρες μετά η Αφροδίτη ορθόδρομη πάνω στον Spica σε παραλληλία με Σελήνη. * Πανσέληνος στον Τοξότη σε τετράγωνο με Regulus, Δίας σε αγαστή παραλληλία με Δεσμούς μέχρι και αρχές του νέου έτους. * 3.12 Τελική έξοδος των true RA Δεσμών  με Σελήνη, Αφροδίτη στην μηδενική του Σκορπιού στην αντισκιά του Regulus σε τετράγωνο με true RA Δεσμούς. Λίγες όμως ώρες πριν RA Αφροδίτη  στον Ζυγό σε σύνοδο με Σελήνη και τετράγωνο με true longitude Δεσμούς! Εκεί βέβαια χρονικά συμβαίνουν κι άλλα πολλά  παράδοξα,  Αστρολόγε μου!
Θεσεις πλανητων