Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



10
Δεκ
Και μετα τη Σεληνιακη εκλειψη, τι...;
Από signingstar

Μετά τη σημερινή Σεληνιακή έκλειψη στη 18η μοίρα των Διδύμων (δες αναλυτικό άρθρο στην κατηγορία Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη), η Σελήνη θα συνεχίσει την πορεία της στους Διδύμους και θα σχηματίσει ένα μεγάλο αέρινο τρίγωνο με τον Κρόνο από το Ζυγό και τον Ποσειδώνα από τον Υδροχόο, δίνοντας την ευκαιρία σε Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους σε ζώδιο ή/και ωροσκόπο να χαλαρώσουν και να συζητήσουν το θέμα της ημέρας τους με διάθεση να δουν τα πράγματα λίγο πιο ανάλαφρα, σήμερα τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου. 

Βέβαια, με τον Ερμή ακόμα ανάδρομο στον Τοξότη, την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να σηματοδοτεί σχέσεις που βασίζονται στη σοβαρότητα και στα όρια και τον Άρη στην Παρθένο να δείχνει πως οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές για να τις αφήνει κανείς έξω από την κουβέντα, τη σκέψη και τον προγραμματισμό, τα πράγματα δεν μπορούν ακόμα να είναι ελαφρά και εύκολα.

Ειδικά για την Αφροδίτη, καλό θα ήταν να λεχθεί πως περνώντας αυτές τις ημέρες από τα σημεία των Ηλιακών εκλείψεων του άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου της διετίας 2009-2011, ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με διαπροσωπικές σχέσεις (ερωτικές ή επαγγελματικές και ειδικά για Κριούς-Ζυγούς, Καρκίνους-Αιγόκερους) και μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο χρηματικά θέματα ή ερωτικές σχέσεις που απασχόλησαν εκείνη την εποχή τους παραπάνω εκπροσώπους. Ειδικότερα, η έκλειψη του Ιουλίου του 2010 ενεργοποιείται το διάστημα 11-13/12, η έκλειψη του Ιανουαρίου του 2010 ενεργοποιείται το διάστημα 16-18/12, ενώ η έκλειψη του Ιουλίου του 2009 ενεργοποιείται το διάστημα 19/21/12. 

Η ενεργοποίηση των παραπάνω εκλείψεων δε δείχνει έντονη δυναμική, αλλά απλά μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θέμα ή ένα άτομο (είτε με τη φυσική παρουσία είτε με την ανάμνηση), αλλά ισχυρότερη ενεργοποίηση θα υπάρξει από τις 22/12 με το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω που θα φωτίσει για ακόμα μία φορά γεγονότα που συνέβησαν εκείνη την εποχή. Μέχρι τότε όμως, έχεις μπροστά σου μία δυναμική Πανσέληνο που αυτή τη φορά θέλει να σου υπενθυμίσει πως ανάμεσα σε αυτό που είχες και θέλεις να αποκτήσεις στο μέλλον, υπάρχει το παρόν που καθορίζει δυνατότητες και ανάγκες που μπορεί να αλλάζουν ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι...

Υ.Γ. Το πέρασμα της Σελήνης στον Καρκίνο από το μεσημέρι της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου θα βάλει στην πρίζα τους παρορμητικούς σε ζώδιο ή/και ωροσκόπο (Κριοί-Ζυγοί, Καρκίνοι-Αιγόκεροι), αλλά αυτή είναι μία άλλη ιστορία για αύριο..

8 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
10 Δεκ 2011 | 23:09
Και το οτι ο Ουρανός ορθοδρόμησε τι σημαίνει; Ειδικά για τα παρορμητικά των 1ων ημερών; Thanks!
Εικόνα ζωδίου
natty
10 Δεκ 2011 | 18:52
Ήδη έχουν αρχίσει να ενεργοποιούνται γεγονότα που έγιναν τότε... ελπίζω να είναι για καλό αυτή την φορά!
Εικόνα ζωδίου
ntina
10 Δεκ 2011 | 16:35
mmm! perimeno na do...
Εικόνα ζωδίου
10 Δεκ 2011 | 16:06
Και εμείς που θέλουμε να ξεχάσουμε (και ήδη το κάναμε!) ό,τι υπήρχε έως και 2011 καλοκαίρι τι θα γίνει; Γιατί γμτ; Χριστουγεννιάτικα θα μας πονέσει το κεφάλι πάλι; Δεν τα τακτοποιήσαμε, δεν τα προσπεράσαμε όλα; :( Ουφ...
Εικόνα ζωδίου
pisces
10 Δεκ 2011 | 15:33
Άκυρο..το βρήκα!
Εικόνα ζωδίου
pisces
10 Δεκ 2011 | 15:06
είναι εύκολο κάποιος να δώσει τις ημερομηνίες των εκλείψεων του 2009 κ 2010 ώστε να θυμηθούμε ποιοι είχαν επηρεαστεί και ποιους αφορά ή επαναενεργοποίηση αυτή;
Εικόνα ζωδίου
manini
10 Δεκ 2011 | 13:36
αααα οκ έγιναν ήδη!
Εικόνα ζωδίου
manini
10 Δεκ 2011 | 13:12
στον άξονα τοξότη-διδύμων ποιες είναι οι επόμενες ημερομηνίες που θα γίνουν εκλείψεις? Αν δεν κάνω λάθος γίνονται 4 στον ίδιο άξονα?
Θεσεις πλανητων