Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



21
Ιουν
Και ομως, μπορει και να παραλογιζεσαι...
Από signingstar

Με τη Σελήνη σε στενή σύνοδο με τον Ερμή από τον Καρκίνο και σε τετράγωνο με τον Κρόνο από το Ζυγό, το απόγευμα και το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιουνίου είναι αρκετά δύσκολο ή ενοχικό ειδικά για τους εκπροσώπους των παρορμητικών ζωδίων ή/και ωροσκόπων (Κριοί/Ζυγοί, Καρκίνοι/Αιγόκεροι). 

Επειδή αυτό που σκέφτεσαι δεν είναι και τόσο βέβαιο, επειδή είναι πιθανό να λειτουργείς με ενοχικά σύνδρομα, επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραλογίζεσαι, καλύτερα να κρατήσεις για τον εαυτό σου τις σκέψεις σου μέχρι η Σελήνη να περάσει στο Λέοντα, κάτι που συμβαίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 22 Ιουνίου.

Με τη Σελήνη στο Λέοντα, το πρωινό της Παρασκευής είναι αρκετά ευχάριστο και δημιουργικό για Πύρινους (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και Αέρινους (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) εκπροσώπους αφού οι θετικές της όψεις με Δία και Αφροδίτη από τους Διδύμους επιτρέπουν στα αισθήματα και στην ενέργεια να ρέει πολύ πιο εύκολα πλέον. Το ερώτημα που μπορεί να κληθείς να απαντήσεις το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα είναι αν κάνεις αυτό που σχεδιάζεις επειδή θεωρείς πως έχεις ιερή υποχρέωση στην ιστορία σου, στην κοινωνία ή στην ανθρωπότητα γενικότερα. Ίσως να πιέζεσαι να δεις μία κατάσταση διαφορετικά από ότι είναι, είτε αρνητικά είτε θετικά, αφού έχεις συνηθίσει να μη βλέπεις την άλλη πλευρά του νομίσματος. Ίσως να θέλεις να παραδοθείς και να αποχωρήσεις από ένα στίβο μάχης, που όμως τώρα είναι η ώρα να αποδείξεις πόσα μπορείς να τα καταφέρεις. 

Τελικά, με τη Σελήνη στο Λέοντα θα κληθείς να εκφράσεις τον εαυτό σου με τρόπο που δείχνει πως αφήνεις στην άκρη κοινοτυπίες, κλισέ και κοινωνικές παγίδες. Αν πιστεύεις σε αυτό που επενδύεις, τότε προχώρα μπροστά και τίναξε τη χαίτη σου καθώς θα περνάς δίπλα από όλους και όλα αυτά που τρώγονται να σπείρουν ζιζάνια στο μονοπάτι σου...

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
21 Ιουν 2012 | 20:20
Πες τα κ. Σοφιάνη! Όλοι ζιζάνια μου σπέρνουν στο μονοπάτι μου (και κυρίως στο μυαλό)...αλλά εγώ βράχος...
Θεσεις πλανητων